29 Eylül 2010 Çarşamba

GOF, Fuarda Bayilik Alana %25 İndirim Yapıyor!

Türkiye’ nin sektör lideri fatura merkezi GOF (Garanti Online Fatura), 30 Eylül–4 Ekim 2010 tarihleri arasında 8. si düzenlenen 'Bayim Olur musun?' Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı' nda yeni girişimcileriyle bir araya geliyor. Yeni girişimleri ve kampanyalarını sunacak olan GOF, fuarda bayilik alanlara da bayilik bedeli üzerinden %25 indirim fırsatı sunuyor.

GOF’ un hayatı kolaylaştıran yeni kampanyalarını görmek ve kendi işinizin patronu olacağınız bu indirim fırsatından yararlanmak için GOF standını mutlaka ziyaret edin…

GOF’ dan emeklilere özel iş fırsatı!

2006 yılında günlük hayatı kolaylaştırmak girişimiyle yola çıkan GOF (Garanti Online Fatura),bugün Türkiye genelinde ulaştığı 332 bayisiyle kendi sektörünün lideri konumunda…

Tek bir çatı altından tüm fatura ödemelerinin ve hizmetlerin yapıldığı yeniçağın öncü girişimi olan bu sistem, artık sadece hayatı kolaylaştırmak yerine sektöre yeni iş fırsatları ve patronlarda kazandırıyor.

Dörtte üçünü çalışarak geçirdiğimiz bu hayatta, emeklilik dönemi herkes için durgun geçen bir zamandır. Oysaki bilindiğinin aksine belli bir işle meşgul olan beyin, yaşlanmayı ve kenarda kalan olmayı da engelleyen en önemli faktör... Bundan yola çıkarak uzun yılların verdiği tecrübelerini kullanacak olan emeklilere özel, iş imkânlarının oldukça kısıtlı ve gelirlerinin dar olduğu bu günlerde GOF’ un emeklilere özel fırsatlı ve bol kazançlı bir fikri var. Yatırım maliyetini peşinatsız uzun vadelerle ödeme imkânı sunan GOF, fatura merkezinizi kendisi kurup ayda 3 ile 5 bin TL arası gelir elde etmeyi sağlıyor. Başvurunuz ile birlikte GOF’ un sunduğu özel eğitim fırsatının ardından emeklilik tazminatınıza bile dokunmadan kendi GOF (Garanti Online Fatura) bayiinize sahip olacağınız bu fırsat ile ikinci baharınızda yeni bir sayfa açacaksınız.

Detaylı bilgi için;
www.garantionlinefatura.com
Tel: 0216 347 09 08

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder