7 Ağustos 2010 Cumartesi

GPS Takip Uzmanı Bayiliği

Firma Hakkında: 2004 yılında Web Hosting ve Alan Adı Tescil alanlarında hemyurtiçi hem de yurtdışı piyasasında faaliyetlerine başlamış olan Bydor Telekomünikasyon, alanında uzman ve tecrübeli personeliyle piyasadaki ihtiyaçlara kaliteli ve kesintisiz hizmet anlayışıyla devam ederek kısa zamanda hakettiği yeri elde etmiştir.

2008 yılında yazılım sektörüne adım atarak, ilk ürünü olan Bydor Fatura ile Türkiye genelinde çok sayıda bayiye ulaşarak, sektördeki ihtiyaçları ve eksiklikleri gidermiştir. Yine aynı yıl; VoIP Callshop yazılımı ile internet üzerinden telefon hizmeti veren küçük ve orta ölçekli işletmenin en büyük açığını kapatmış oldu.

2010 yılına geldiğimizde ise ülkemizin belkide kanayan yarası diyebileceğimiz "kayıplar" konusunda çalışmalarını başlatmıştır. Kısaca sevdiklerimizi nasıl koruruz, onları nasıl güvenli bir yaşam sunarız anlayışıyla, Türkiye'de ilk ve tek olan Kişisel GPS Takip Sistemi' ni yaratmıştır. Kişisel GPS Takip Sistemi; çocuklarımızı, yaşlı ebeveynlerimizi, yakınlarımızı ve hatta hayvanlarımızı bile anlık olarak harita üzerinde takip edebileceğiniz bir sistemdir.

Ayrıca araç takibi, filo takibi ve güzergah takip sistemlerinde ise yine ilklere imza atmıştır.

GPS Takip Uzmanı Bayilik Başvurusu

Bydor Telekomünikasyon' a bayilik başvurusunda bulunmak isteyenler, bayilik hakkında bilgi almak için 0252 413 65 60 numaralı telefondan firma ile iletişime geçebilirler.

İletişim:
Adres: Kemeraltı Mah. 112 Sok. No: 34/1, Marmaris - Muğla
Tel: 0252 413 65 60
Faks: 0252 413 65 61
WebSitesi: www.takipuzmani.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder