8 Temmuz 2010 Perşembe

PCC Elektronik

Firma Hakkında: 1996 yılında kurulmuş olan PCC Elektronik, donanım ve yazılımları kendi bünyesinde uluslararası norm ve standartlarda geliştirmekte ve üretmektedir.

CCTV Güvenlik Sistemleri: Akıllı kamera güvenlik sistemi (alarm kamera-Kamera sistemi)üretim ve çözümlerinde Türkiye'nin öncü firmasıdır.Patentli ICS marka CCTV güvenlik kamera ve 3DEYES marka DVR ürünleri geniş bayi ağı ve servis ile Türkiye' nin tüm bölgelerine ulaşmaktadır.

Plaka Tanıma Sistemi: PCC Elektronik, bilgi ve tecrübesini plaka tanıma sistemi gelişimine aktarmıştır. Bariyer sistemleri ile entegre çalışan ve her işletmenin ihtiyaca uygun Plaka Tanıma Sistemi (plaka okuma), geniş bayi ağı ile Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Kompanzasyon Takip Sistemi: PCC Elektronik mühendisleri tarafından geliştirilen kompanzasyon takip sistemi (enerji tasarrufu) ile küçük , orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşlarında reaktif gücün kontrol altında olmasını sağlanır. Ev, ofis veya internetin olduğu herhangi bir yerde sisteme bağlanarak kompanzasyon değerleri izlenebilmektedir.

SMD Üretim(SMD Dizgi): Mevcut üretim altyapısıyla tek layer' dan 12 layer' e kadar PCB tasarım ve SMD üretimle (Elektronik kart üretim) çok farklı alanlardaki elektronik firmalarına destek vermektedir.

PCC Eletronik Bayisi olmak isteyenler, firmanın sitesinde yer alan formu doldurarak bayilik başvurusunda bulunabilirler.

İletişim:
Adres: Yukarı Dudullu Mah. Edep Sok. No: 53, Ümraniye - İstanbul
Tel: 0216 365 03 03
Faks: 0216 365 03 06
E-mail: info@pcc.com.tr
WebSitesi: www.pcc.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder