7 Haziran 2010 Pazartesi

TEKNO BİLGİSAYAR Bayilikler Veriyor

Firma Hakkında: 1996 yılında aralarında serbest muhasebeci ve mali müşavirlik hizmetini icra eden ortaklar tarafından doğrudan muhasebecilik mesleğine hizmet vermek amacıyla kurulmuş olan Tekno Bilgisayar Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi, Türkiye genelinde bayilikler vermeye başlamıştır.

Tekno Bilgisayar, kurulduğu tarihten bu yana geçen süre içerisinde mesleki yazılımlarla ilgili hazırlık, test ve uygulama aşamalarını tamamladıktan sonra 2006 yılı başında Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere yönelik otomatik entegrasyon özellikleriyle donatılmış, muhasebe büro otomasyonunu tam anlamıyla sağlayan Mali Müşavir Yazılım Setini piyasaya arz etmiştir.

Tekno Bilsayar, bugün de faaliyetlerini başarı ile sürdürmekte, ürettiği yazılımlar, yaptığı çalışmalar ve vermiş olduğu hizmetler sonucunda yazılımlarımızı kullanan tüm meslek mensubu müşterilerimizden büyük takdir toplamakta, bunun neticesinde müşteri portföyünü çok hızlı şekilde arttırarak çalışmaya ve sürekli olarak kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Türkiye Genelinde Bayilikler Verilmeye Başlanmıştır

TEKNOMAX' ın muhasebe bürolarına yönelik olarak üretmiş olduğu "Mali Müşavir" isimli paket programın pazarlanması, kurulum, eğitim ve satış sonrası destek hizmetlerinin verilmesine yönelik olarak Türkiye genelinde bayilikler verilmeye başlanmıştır.

İlgilenen kişi veya kuruluşlar bayilik ön koşullarını ve bayilik şartlarını içeren PDF formatındaki sözleşme örneğini firmanın sitesinden bilgisayarlarına indirebilir ve inceleyebilirler.

Detaylı bilgi almak için 0216 313 82 52 numaralı telefondan firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Kayışdağı Mah. Akyazılı Cad. Pala Apt. No: 95 D: 2, Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 313 82 52
Faks: 0216 365 12 62
E-mail: teknomax@teknobilgisayar.com.tr
WebSitesi: www.teknobilgisayar.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder