23 Haziran 2010 Çarşamba

Durush İstanbul

Firma Hakkında: 2008 yılında kurulan Kharma Grup, Türkiye' de tekstil sektörünün her şeye rağmen istihdam ve üretim açısından çok önemli olduğunu bilen genç ve dinamik bir toplumdan oluşmaktadır.

Kharma Grup markası DURUSH, daha etkileyici kombine ürüne önem veren, her zaman şık ve fark edilen, sosyal, aktif ve güçlü kadının markasıdır.

Bayilik Başvuru ve Şartları;

- Mağaza, bulunduğu il veya ilçenin ticaret yönelik potansiyeli yüksek caddesinde veya alışveriş merkezinde min. 80 m2 olmalıdır.
- İç dekorasyon Durush mağazalarıyla aynı olmak zorundadır. (Örnek mağaza resimlerine firmanın sitesinden ulaşabilirsiniz)
- Vadeli alımlarda banka teminat mektubu ve peşin alımlarda özel bayi indirimi uygulanmaktadır.
- Durush İstanbul, bayileri ile tüm sezon boyunca konsinye olarak çalışmaktadır.
- Tüm bayiler m2 ile orantılı olarak aynı ürün yelpazesine ve konseptine sahip olmakla merkeze bildirim olmadan dış alım yapılamaz. Merkez tarafından onaylı dış alımlarda, anlaşmalı firmalardan alınan özel indirim imkanları bayilere uygulanmaktadır.
- Eleman yetiştirmeye, vitrin tasarımına mağaza yerleştirimine kadar tüm destekler Durush tarafından karşılanmaktadır.
- Bayi, firmanın kullandığı bilgisayar programını satın aldığı takdirde, bütün bilgi aktarımları ve yüklemeleri merkez tarafından yapılmaktadır.
- Bankalarla yapılan özel anlaşmalardan ve kampanyalardan bayiler de otomatik olarak yararlanmaktadır.
- Yukarıdaki bayilik koşulları yerine getirildiği takdirde, firma çıkarağı görsel ilanlarda anlaşma yapılan bayinin adına yer verir.

İletişim:
Adres: Merkez Efendi Mah. 2. Litros Yolu Aile Bahçe Sok. No: 10 Maltepe, Bayrampaşa - İstanbul
Tel: 0212 501 08 28
Faks: 0212 501 08 26
E-mail: info@durush.com
WebSitesi: www.durush.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder