14 Mayıs 2010 Cuma

VİSAN VİNÇ Bayilik

Firma Hakkında: VİSAN VİNÇ, 1 tondan 400 ton kapasiteye kadar Çelik Halatlı Elektrikli Vinçler, 125 kg' dan 5 tona kadar Elektrikli Zincirli Ceraskallar , 500 kg' dan 10 tona kadar Mekanik Zincirli Ceraskallar, Köprülü Vinçler için köprü yürütme tahriğinde kullanılan Rediktörlü Motorlar ve kompanent şeklinde başlık gurupları, vinçler için Uzaktan Kumanda Cihazları, Elektronik Kantarlar, Elektro Manyetik Yük Kaldırma Aparatları, Vakumlu Yük Kaldırma Aparatları, vinçler için elektrik besleme sistemi olan Kapalı Baralarların satışı ve servisini gerçekleştirmektedir.

Firmanın satışını ve servisini yapmış olduğu ürünleri, Türkiye' de ve Avrupa' da kullanım kolaylığı ve müşterinin tercih edebileceği yapılarda tasarlanıp imalatları yapıldığından dolayı kalitesiyle yıllardan beri tercih edilen markalardan oluşmaktadır.

VİSAN VİNÇ Bayiliği

İşletmenizin boyutuna göre VİSAN VİNÇ Bayilik avantajlarından faydalanabilir,VİSAN VİNÇ ürünlerini satarak geniş kitlelere ulaşabilirsiniz. Bu fırsattan faydalanmak için firmanın sitesinde yer alan formu doldurup gönderebilirsiniz.

İletişim:
Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal - İş Sanayi sitesi 1. Blok No: 4, Küçükçekmece - İstanbul
Tel: 0212 549 84 57 (pbx)
Faks: 0212 549 82 53
E-mail: visan@visan.com.tr
WebSitesi: www.visan.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder