18 Mayıs 2010 Salı

KING PAOLO Klimalı Ayakkabı

Firma Hakkında: AR-GE çalışmalarına paralel olarak bilimsel verilerin ışığında 5.000 m2' lik fabrikasından üretimini gerçekleştiren KING PAOLO, son teknolojiye sahip altyapısını yenilikçi düşüncesi ile sentezlemekte; genç tasarım ekibi ve profesyonel kadrosu ile sağlıklı, rahat ve kaliteli modellere imza atmaktadır.

Türkiye' de bir ilk olan klimalı ayakkabıyı tasarlayan KING PAOLO, çalışmalarına devam ederek dünyada ilk kez 3 SİSTEM klimalı ayakkabının mimarı olmuştur.

Üniversiteler ve doktorlar ile beraber yürütülen AR-GE çalışmaları sonucunda anatomik, hijyenik, sağlıklı ve kaliteli ürünlerini tüketicinin beğenisine sunan KING PAOLO, çalışmalarını bilimsel verilere dayandırarak devam etmektedir.

Sağlıklı, rahat ve şık ayakkabı modelleri ile sektöre yeni bir soluk getiren KING PAOLO, ürün içerisindeki pompa sayesinde ayaklarda hava dolaşımı sağlarken, modellerin içinde ve dışında su bazlı deri kullanılarak ayakta nem ve bakteri oluşumu azaltmaktadır. AR-Ge çalışmaları sonucunda özel olarak tasarlanan esnek tabanı ayak yapısına uyum sağlamakta ve zeminden kaynaklanan darbeleri emerek en aza indirgemektedir.

Doktor onaylı olan KING PAOLO; diyabet, romatizma, bel ağrısı, yarım düztaban, topuk dikeni, nasır gibi rahatsızlıkların tedavisinde hastaları yalnız bırakmazken aynı zamanda şık ve kaliteli modeller sunan bir marka haline gelmeyi başarmıştır.

Klimalı ayakkabı üretimi ile sektörde farkını kanıtlayan KING PAOLO, bambaşka yenilikler ile Türkiye için çalışmalarına durmaksızın devam etmektedir.

Klimalı Ayakkabı Bayiliği

KING PAOLO bayisi olup klimalı ayakkabı satışında bulunmak isteyenler, bayilik müracaatlarını firmanın sitesinde yer alan bayilik formunu doldurarak yapabilirler.

İletişim:
Adres: Ziya Gökalp Mah. Der San Koop. San. Sit. S6-A Blok Kat: 3 No: 201, İkitelli - İstanbul
Tel: 0212 444 10 64 (pbx)
Faks: 0212 671 65 75
E-mail: info@kingpaolo.com.tr
WebSitesi: www.kingpaolo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder