13 Mayıs 2010 Perşembe

Bukalemun Kitaplar Bayilik Verecek

Firma Hakkında: Bukalemun Kitapların, her kitapta kahramanını değiştirebiliyor oluşu, kitap kahramanlarını adıyla, yaşıyla ve arkadaşlarının ismiyle hikayenin içine sokuyor. Tek ve kişiye özel hazırlanıyor. Kahramanın kitabı ve hikayesi oluyor. Ayrıca hediye ise hediye eden, söylemek istediklerini kitaba yazdırarak mesajını kalıcılaştırıyor.

Kahramanları değişen kitaplar
Günümüzde bilgisayar teknolojisi her alanda yaşamımıza girmiş ve alışkanlıklarımızı değiştirmiştir. Kitaplar da bu gelişmelerden etkilenmiştir. Yeni baskı yöntemleri ve çeşitli çoğaltma seçenekleri ortaya çıkmış. Kitapların kişiselleştirilebilmelerinin de önü açılmıştır.
Bukalemun Kitaplar bu ortamda ortaya çıktı. “Bukalemun Kitaplar Kişiselleştirme Yazılımı” ile kahramanları değişen kitaplar özelliği kazandı.

Her kitap tek ve kişiye özel hazırlanıyor.
Kitap kahramanının adı ve soyadı, yaşı, yaşadığı yer, ve arkadaşlarının isimleri “Bukalemun Kitaplar kişiselleştirme programı” aracılığıyla hikayeye aktarılıyor. Hikaye her defasında yeni kahramanlarıyla kitapta yer alıyor. Herkes kitap kahramanı olabiliyor.

Her kitap çift baskılı
Her kitap için iki ayrı resimleme yapıldı. Kız kahramanlar için ve erkek kahramanlar için iki ayrı versiyonu hazırlandı. Her kitap çift baskılı oldu.

Kitabı hediye eden mesajını yazabiliyor.
Kitapların arka sayfasına hediye eden istediği mesajı yazdırabiliyor.

İstediğiniz fotograflar basılabiliyor.
Kitapların mevcut bölümlerine ilave olarak ön ve arkaya eklenecek sayfalara, sizin fotograflarınız basılabilmektedir.
Bunun için ek bir ücret talep edilmemektedir.

1 ya da 1.000 adet sipariş verebilirsiniz!
Okullara, kurumlara, gruplara toplu basım yapılabilmekte, grup üyelerinin herbiri için kişiselleştirilebilmektedir.

Kitaplar adresinizde
İstanbul içi en geç 2, yurt içi en geç 4 iş günü içinde adresinize teslim ediliyor.

Kitap kişiselleştirme bilgileri
Kişisel bilgiler, kitap istek formları aracılığıyla alınıyor. Kitap istek formu, internet sitesinden alışveriş yaparken karşınıza çıkıyor. İnternet dışında da broşürlerdeki istek formunun doldurulup fakslanması ya da formdaki bilgilerin telefonla yazdırılması gerekiyor. Kitap kahramanının kişisel bilgilerini “Bukalemun Kitaplar Kitap kişiselleştirme programı” paneline aktarılarak hikaye kişiselleştiriliyor.

Kitapların teknik özellikleri
Boyutları 21.5 x 21.5 x 0.8cm. Sayfalar, 24 sayfa, 135 g. mat kuşe, silme resim ve ofset renkli baskı. Kapaklar, sert kapak, ofset baskı, 170 g. mat kuşe, sıvama, parlak selofan kaplı. Ciltleme, tel dikiş ve dış kapakları cilde bağlayan "çıkartma" mat kuşe kağıttan oluşuyor.

İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi' ndeki illere bayilik verilecektir.

İletişim:
Adres: Saniye Sok. No: 5/1 Gaziosmanpaşa - Ankara
Tel: 0532 621 24 11
WebSitesi: www.bukalemunkitaplar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder