19 Mart 2010 Cuma

MERK SOLAR ENERJİ

Firma Hakkında: Uzmanlaşmış kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında güneş enerjisinden elektrik üretimi konusunda çeşitli hizmetler veren MERK Solar Enerji Çözümleri, 2008 yılında KARAHAN Şirketler Grubu’ nun bünyesinde kurulmuştur. Bu çerçevede kurulan MERK Solar Enerji Çözümleri, müşterilerine dünyanın önde gelen fotovoltaik üreticileriyle ortak çalışarak kaliteli ürün sunarken yurtiçindeki çözüm ortaklarıyla da kaliteli hizmet vermektedir.

1965’ den bu yana inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren, günümüzde yaşanan enerji sıkıntısı konusuna MERK ile alternatif çözümler getirmektedir. Türkiye’ nin çeşitli illerinde bulunan fabrikalarında yüzlerce kişiye istihdam sağlayan KARAHAN Şirketler Grubu’ nun Nişantaşı-İstanbul’ daki merkezinde konumlanan MERK Solar Enerji Çözümleri çeşitli kuruluşlarla ve Türkiye’ nin önde gelen üniversiteleriyle ortak çalışarak çevrenin korunması ve temiz enerji kaynaklarının kullanılması adına projelerde yer almaktadır.

MERK SOLAR ENERJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİLİĞİ

MERK Enerji, piyasaya sunduğu ürünlerin satışını ve dağıtımını üstlenecek bağımsız firmalarla karşılıklı kârlılığı temel alan bir işbirliğinde bulunarak, kendi imajını yükseltmeyi ve kendisini temsil edenlere sayısız faydalar sağlamayı hedeflemektedir.

Bayi formuna firmanın sitesinden ulaşabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Kısıklı Alemdağ Cad. No: 46/B Masaldan İş Merkezi K:4 D:9 Çamlıca, Üsküdar - İstanbul
Tel: 0216 524 38 00 (pbx)
Faks: 0216 521 38 55
WebSitesi: www.merkenerji.com

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ugur altay 0533 718 12 78 randevu talebinde bulunuyorum

Yorum Gönder