15 Mart 2010 Pazartesi

Erken İngilizce Bayilik

Firma Hakkında: 7-14 yaş arası çocuklara erken İngilizce ve eğlenceli bilim öğreten ve bunu kendine özgü programlarla gerçekleştiren "Early American English" in amacı öğrencileri, Anadolu Lisesi sınavlarına hazırlık mücadelesine girmeden önce (12 yaşına kadar) ana dili gibi ingilizce bilen, matematiği ve bilimi seven başarılı öğrenciler haline getirmektedir.

Bayilik Başvurusu

Amerikan Kültür Derneği® İngilizce Kursları ve AKD Kids Anaokulları sektörlerinde ülkemizin en büyük kuruluşlarıdır. Amerikan Kültür Derneği® Dil Okullarının ülkemizde 75, anaokullarının da 21 tane temsilciliği bulunmaktadır.

"Early American English", her iki kurum zincirimizin de hitap etmediği ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik ve tamamen onlara uygun dizayn edilmiş yeni kurumlarımızdır. Bu yeni projemizde İstanbul' da 12, Ankara' da 4 ve İzmir' de 3 adet temsilcilik verilecek olup ülkemizin diğer illerinde il başına sadece bir (1) adet temsilcilik verilecektir. Temsilciliği alacak kişi ve/veya kurumlar yöneticilik, ilköğretim İngilizcesi, genel ingilizce ve satış pazarlama eğitimlerini genel merkezden ücretsiz olarak hizmetiçi eğitimler olarak almak durumundadırlar.

Ayrıca, temsilciliklerimizde çalışacak öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da kabul edilen, Uluslararası İngilizce Öğretmenliği (TESOL) programımızdan yararlanarak sertifika alırlar. bu sertifikayı almayan öğretmenlerimizin kurumlarımızda görev yapması mümkün değildir. Özellikle TESOL programının içerisinde ek olarak yere alacak olan TEYL (Teaching English to Young Learners) programı kurumumuzca önemsenmektedir.

Ülkemizin her yerindeki temsilciliklerimizin aynı dokuya ve vizyona sahip olmaları yönünden, açılacak olan kurumlar hiçbir ücret ödemeden iç mimari ve dekorasyon desteğini genel merkezimizden alırlar.

Açılacak kurumlar, broşürlerinden tabelalarına, kartvizitlerinden kataloglarına kadar genel merkezimiz tarafından ücretsiz olarak verilen ve hazırlanan görsel tasarımları kullanma hakkına sahip olurlar. Açılış maliyeti ilden ile değişmekle beraber temsilcilik ücreti hariç 50 bin TL civarındadır.

Bayilik hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler, firmanın sitesinde yer alan formu doldurabilirler.

İletişim:
WebSitesi: www.erkeningilizce.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder