26 Mart 2010 Cuma

Bonnyfood Hediyelik Lezzet Çiçekleri

Firma Hakkında: TechoPlus A.Ş. girişimi olan Bonnyfood markası, internet girişimleri konusunda birçok deneyimi olan Hamit Kekeç ve Didem Güney Alsoy tarafından 2008 yılında hayata geçirilmiştir.

Bonnyfood, sevdiklerinize hediye olarak göndermek isteyeceğiniz lezzetli çiçekler üretmektedir. Kek Çiçekleri, Çikolatalı Meyve Çiçekleri, Kurabiye Çiçekleri, Çikolata Şeker Çiçekleri ve Çikolata süslü Çilek Çiçekleri gibi leziz ürünleri dostlarınıza, iş arkadaşlarınıza, ailenize ve tüm sevdiklerinize hoş ve farklı hediyeler olarak gönderebilir; hem akılda hem de ağızda değişik tatlar bırakabilirsiniz.

Bonnyfood Bayilik Talebi

Yüksek kazançlı ve düşük yatırım maliyetli Franchise sistemi ile Bonnyfood, iş ortaklarına yeni bir iş alanının temsilcisi olma imkanı sunuyor.

Şu anda İstanbul, Ankara ve İzmir' de faaliyet gösteren Bonnyfood, ayrıca tüm Türkiye geneline müşteri talepleri doğrultusunda, kısıtlı çeşitte ürün gruplarının gönderim hizmetini de verebilmektedir.

Bonnyfood, hızla büyüyen müşteri potansiyeline tüm ürün çeşidiyle Anadolu şehirlerinde de hizmet verebilmek amacıyla franchising sistemiyle il bayilikleri vermektedir.

Bayilik verilecek iller, Adana, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Trabzon olup; yatırım tutarı ise büyüklük ve operasyonel yönetime bağlı olarak 100.000 $ ile 110.000 $ arasında değişmektedir.

Bayilik hakkında daha fazla bilgi için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
İlgili Kişi: Hamit KEKEÇ
Tel: 0212 444 13 71
E-mail: kurumsal@bonnyfood.com
WebSitesi: www.bonnyfood.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder