18 Mart 2010 Perşembe

ArteTakip Araç Takip Sistemleri

Firma Hakkında: Güçlü ve etkin bir yapılanma ile araç takip sistemleri, filo yönetimi ve takibi, GPS/GPRS araç takip çalışmalarıyla hizmet vermekte olan firma, 7 gün 24 saat kesintisiz çalışan pazarlama ve servis ağıyla sürekli ve hızlı destek imkanı sunmaktadır.

ARTE TAKİP Araç Takip Sistemi ile araçlarınızı GPS uyduları sayesinde eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarır. 7/24 sayısal harita üzerinde izleyebilir; yapmış oldukları hızı, izlemekte oldukları güzergahları, duraklama yaptıkları yerleri ve daha olası diğer hareketleri online olarak takip edebilirsiniz.

İnternet üzerinden araç sayınız ne olursa olsun araç takibi yapabilirsiniz. Araç gruplaması, gruplar arasında araç aktarım, gruplara ve araçlara resim/görüntü aktarabilme, çeşitli kullanıcı tiplerinin oluşturulması ve daha birçok özellik, akıllı araç takip sisteminde bulunmaktadır.

Ayrıca dialup bağlantı ile de araç takibi yapmanız mümkündür.

ArteTakip Araç Takip Sistemleri Bayilik Başvurusu

Arte Araç Takip Sistemleri' nin bayilik yolu ile satışını yapmak için firmanın sitesinde yer alan bayilik başvuru formunu doldurunuz.

Bayilik talebinizin incelenmesi sırasında gerek duyulabilecek ilave bilgiler için formda belirtmiş olduğunuz e-posta adresinden sizinle irtibata geçilecektir.

İletişim:
Adres: Hacı Halil Mah. Adliye Cad. No: 17 K: 3 D: 8, Gebze - Kocaeli
Tel: 0262 643 91 92
Faks: 0262 643 34 30
E-mail: info@artetakip.com
WebSitesi: www.artetakip.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder