27 Şubat 2010 Cumartesi

Feminy Otomat Bayiliği

Firma Hakkında: Feminy, bayanların yoğun sirküle olduğu noktalarda herkesin kullanmış olduğu tuvaletlerde, tuvalet ihtiyaçlarını hijyenik ve kolay bir şekilde karşılayabilecekleri tek kullanımlık bir üründür.

Feminy, tuvaletlerden bulaşması muhtemel hastalıklara karşı pratik kullanımıyla hijyenik çözüm sunar.

Anatomik olarak bayanlar küçük tuvalet ihtiyaçlarında oturmak zorundadır. Bu zorunluluktan dolayı tuvaletlerden bulaşması muhtemel hastalıklara yakalanma riskleri çok yüksektir. Herkesin kullanmış olduğu tuvaletlerde bayanlar, Feminy ile tuvaletle olan temasını keser. Bulaşması muhtemel hastalıklara karşı %100 koruma sağlar. Sağlık açısından bayanların bu ihtiyacını ayakta karşılamasında hiçbir olumsuzluk yoktur. Ürün dış mekanlarda tuvalet ihtiyacının giderilmesinde hijyen problemini çözmek üzere önerildiği ve dolayısıyla sürekli kullanımı söz konusu olmadığı için son derece güvenlidir.

Ürünün tüm hakları (marka tescili, tasarım tescili, faydalı model tescili) Maksimatik Otomat Kişisel Bakım Ürünleri Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti.’ ne aittir. Ürünün kullanıcılara yapılan tanıtımından sonra oldukça olumlu geri dönüşler alınmıştır ve bu doğrultuda satış organizasyonun yapılandırılmasına başlanmıştır.

Firmanın organizasyon yapısı kısaca şöyledir; Genel Müdürlük Bursa' da olup bulunduğu ille birlikte Balıkesir, Çanakkale, Kütahya, Bilecik, Eskişehir, Yalova ve Afyon illerine hizmet verecektir. İstanbul Bölge Müdürlüğü Kuzey Marmara, İzmir Bölge Müdürlüğü Ege Bölgesine, Antalya Bölge Müdürlüğü Akdeniz Bölgesine hizmet vermek üzere tanıtımlarına başlamıştır. Kısa süre içerisinde Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Karadeniz Bölgelerinde de Müdürlükler faaliyete geçecektir.

Firmanın amacı tercih edilen işletmelerin bayan tuvaletlerine Feminy Otomatları' nın montajını yaparak ciddi fakat dile getirilemeyen bir rahatsızlığı ortadan kaldırmak.

Feminy Otomatları, 40*15*55h cm ölçülerinde oldukça şık bir görsele sahip güvenli ve kolay kullanımı ile hizmete sunulmuştur. Duvara monte edilen, içerisinde bulunan akü sayesinde sizlere ek bir maliyet getirmeyen, bozuk para karşılığında ürün verebilen pratik bir üründür.

Feminy Otomatları Bayiliği hakkında bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Yeni Yalova Yolu Panayır Mah. No:405, Osmangazi/BURSA
Tel: 0224 256 58 56
Faks: 0224 272 79 58
WebSitesi: www.feminy.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder