3 Kasım 2009 Salı

SKM Malzeme

Firma Hakkında: SKM Malzeme A.Ş., bünyesindeki özel ürünlerle mimarlık ve inşaat firmalarına alternatif ve ayrıcalıklı çözümler sunan; firmanın profesyonel yapısıyla farklılık yaratan ve donanımlı ekibiyle, ürünleriyle ilgili her probleme pratik cevap verebilen bir firmadır.

Alman menşeili Roto Çatı ve Solar Teknolojileri (Çatı Pencereleri, Solar Sistemler, Çatı Merdivenleri, Döner ve Sabit Merdivenler) Türkiye Distribütörü olan SKM, yaygın bayi ağıyla Roto ürünlerini Türkiye' nin her bölgesinde ulaşılabilir kılmakta ve hizmet sunmaktadır.

İsviçre menşeili, ileri düzey mimari bir ürün olan Swisspearl Fiber-Cement Cephe Panelleri' nin yine Türkiye Distribütörü olan SKM, Türkiye ve komşu ülkelerdeki Swisspearl uygulamalarında, tasarım aşamasından destek vermeye başlayarak, projelendirme ve montaj aşamasına kadar mimarlarla omuz omuza çalışmaktadır.

Alman menşeili Hydrotec Su Arıtma Sistemleri' nin Türkiye Distribütörü olan SKM, günümüzde önemi giderek artan su gereksinimine ciddi fayda sağlayacak mimari bir ürün sunmakta ve profesyonel ürünleri profesyonel ellerden müşterilere ulaştırmaya devam etmektedir.

Bayilik başvurusunda bulunmak isteyenler, bayilik formu için firmanın sitesini ziyaret edebilir; bayilik ile ilgili tüm sorularınız için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Değirmenyolu Cad. Çetinkaya Sok. Gürbüz Plaza No: 16 K:3, İçerenköy - Bostancı / İstanbul
Tel: 0216 573 96 92
Faks: 0216 572 31 48
E-mail: info@skmmalzeme.com
WebSitesi: www.skmmalzeme.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder