20 Kasım 2009 Cuma

SAFRANİ | Safranbolu Lokumu

Firma Hakkında: Firmamızın temelleri 1956 yılına dayanmaktadır.

Kurucu ortağımız ve ustamız Ahmet Akay, 11 yaşında Safranbolu’da şekerci İhsan’ın yanında başladığı mesleğine Ankara’da Şekerci Osman Nuri Uzun’un yanında devam etmiş sonra Safranbolu’da ilk dükkanını 1960 yılında açmıştır. O günden günümüze kadar şekerleme ve lokum imalatına devam etmiştir.

2006 yılında da modern bir işletmecilik anlayışıyla yeni bir yapılanmaya gidilmiş ve şirketimiz Safranlı Gıda Tarım Turizm Ltd. Şti. adına tescillenmiş olan SAFRANİ markası altında üretime başlamıştır.

Üretimdeki temel anlayışımız kaliteli ve butik ürünler üretmektir. Hammadde ve işçilikte kaliteden taviz verilmeden ve kitlesel üretime gidilmeden yasal ve hijyenik kurallar çerçevesince tamamen geleneksel bir üretim anlayışıyla üretim yapılmaktadır. Tüm ürünlerde başta Ahmet Usta olmak üzere çalışanlarımız yoğun bir emeği ve göznuru bulunmaktadır.

Safranbolu' da sadece bir parekende noktasında satışımız devam etmekte olup bunun dışındaki noktalarda toptan satış yerine daha seçkin ve elit bir pazarlama anlayışımız mevcuttur. Özellikle isteğe bağlı olarak değişken ve kişiye özel bir ürün geliştirme ve dağıtım yapımız bulunmaktadır. İnternet satışımızın temel felsefesi de budur. Ayrıca geleneksel ürünlerimiz yanısıra çikolata kaplı lokumlar için oldukça modern ürünleri en üst kalitede üreterek de farklı bir lokumculuk anlayışı sergilemekteyiz.

Bayilik hakkında bilgi almak için,

-İsim,
-Soyisim,
-Şirket Bilgileri,
-Şehir,
-Adres,
-Telefon Numarası,

bilgilerinizi içeren isteğinizi e-mail aracılığı ile firmaya iletebilirsiniz.

İletişim:
E-mail: safrani@safrani.com.tr
WebSitesi: www.safrani.com.tr

2 yorum:

MEHMET dedi ki...

MEHMET MASRAF İSTANBUL TUZLADAN ASLEN KASTAMONULUYUM SİZİN BAYİLİNİZİ ALMAK İSTİYORUM BANA ULŞIRSANIZ SEVİNİRİM 0544 393 3771

E02 PR dedi ki...

Sayin yetkili, biz Eriskay02 Limited olarak, Ingilterede 2002 yılında kurulmuş olup, rekabetin çok yoğun olduğu ve müşteri beklentilerine karşılık vermenin her geçen gün daha da önem kazandığı günümüz ticari hayatında yerini almak için var gücüyle çalışmaktadır.

E02PR(Halkla Iliskiler firmasi), şirketleriniz için her türlü ürün ve pazar araştırmaları, dış pazar araştırmaları, yurt içi ve yurt dışı fuar katılımları, organizasyon ,yönetim danışmanlığı, ticaret ve reklam tanıtımları, sektörel araştırmalar, pazarlama ve satış danışmanlığı , ihracat danışmanlığı,Ürün ve hizmet tedarikine aracılık ve finansal planlama gibi konularda uzman personel ve iş ortaklarımızla özel çözümler sunmaktayız.

Profesyonel ve kapsamlı çözümlerle, temelde değişim ve gelişimi esas alarak hizmet sunmak amacıyla kurulan firmamız, siz değerli firmalarımıza misyonundan ayrılmadan hizmet vermeye devam edecektir.

çağımızda temel üretim faktörü olan bilginin elde edilmesini ve kullanılması için gerekli olan işlemleri tanımlayarak, analizini yapmayı hedefler.

Bunlarla birlikte müşterilerimize, evrensel erişim imkanı sağlamaktayız. Evrensel erişim, alım gücünü arttırmakta ve dolayısıyla satın alım maliyetlerini azaltmak için alıcı grupların oluşturulmasını kolaylaştırır.

Ayrıca, Ürün-hizmetlerini pazarlamakta ve nihai tüketicilere ulaşmakta zorluk çeken, Pazar arayışında olan firmalara yeni ufuklar açmak, ulusal ve uluslararası arenada firmalara çok geniş Pazar ve ticaret seçenekleri sunmak ve bu konuda profesyonel aracılık hizmetleri vermekteyiz…

Müşterilerimizin globalleşme sürecine ayak uydurmalarını sağlayarak mal ve hizmetlerine geniş yelpazede bir Pazar temin etme amacını taşımaktayız.


Beraber çalışabilmek dileği ile...


Londra'dan saygilarimizla,

Esra Dillon

Managing Director
esra@eriskay02.com

Eriskay02 LTD
(PR)

11 Sailmakers,
William Morris Way,
SW6 2UX
London
United Kingdom

Tel: +44 (0) 20 7371 0375
Mobile: +44 (0) 7956 965 760
Tr: +90 544 532 2847

www.eriskay02.com
info@eriskay02.com

http://www.new.facebook.com/group.php?gid=13209521050


Please consider the environment. Do you really need to print this email?

This e-mail (and any attachments) is confidential and may also be legally privileged. It is intended for the exclusive use of the intended recipient, if you are not the intended recipient, any copying, forwarding, printing or distribution of this e-mail is prohibited and maybe unlawful and any action taken or omitted to be taken in reliance on the contents of this email or its attachments is at your own risk and, to the fullest extent permitted by law, ERISKAY02 Limited accepts no responsibility or liability to you. If you have received this e-mail in error, please notify us immediately, delete it from your system and destroy any copies of it (and any attachments).

Yorum Gönder