23 Kasım 2009 Pazartesi

EFOR ÇELİK KAPI Bayilik

Firma Hakkında: Sursan Metal ve Ağaç İşleri San. Tic. A.Ş.' nin bir markası olan EFOR Çelik Kapı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi' nde 3.500 m2 kapalı alanda imalat yapan ve yıllık 18.000 adet çelik kapı üretim kapasitesine sahip bir firmadır.

Modern ve dinamik yapısı ile günümüz teknoloji çağına hızla adapte olabilen EFOR, AR-GE çalışmaları, sürekli yenilenen ve modernleşen ürün çeşitliliği ile de yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda satış payını hızla arttırmaktadır.

Yurtiçinde geniş bir bayi ağına sahip olan EFOR Çelik Kapı, halen yeni bayilik çalışmalarını hızla sürdürmekte ve tüketiciye en iyi ve en hızlı hizmeti vermek için bütün gücüyle çalışmaktadır.

Toplam üretiminin %40’ ını ihracat yaparak sektöründe öncü konumda bulunan EFOR, 15 ülkeye ürettiği çelik kapıları ulaştırarak ülke ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır.

Önce kalite ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinen EFOR Çelik Kapı, toplam kalite yönetimini, üretimin ve yönetimin her safhasında uygulamaya çalışıyor. Bu amaca destek olarak ürünlerinin hepsi Garanti belgesine ve TSE belgesine sahiptir.

EFOR ÇELİK KAPI Bayilik

Türkiye genelinde yeni bayilikler verilecektir.

EFOR ÇELİK KAPI Bayilik Sistemi

Firma, Türkiye genelinde bayilik noktaları yapılandırma, mevcut bayilikleri iyileştirme çabasındadır.

Bayilik durumunun başlangıcı;

-Bayilik talep edilen ilde EFOR Çelik Kapı ile anlaşmalı bir Bayii noktasının olmaması gerekmektedir.
-Bayii olacak firmanın, istenilen potansiyele ulaşabilecek nitelikte altyapısının (müşteri portföyü olan, inşaat ve inşaat malzemeleri, kapı veya pencere sistemleri konusunda deneyimli, montaj ve uygulama konusunda personel bulundurup yetiştirebilecek veya mevcut personeli adapte edebilecek gibi…) olması gerekmektedir.
-Bayilik sözleşmesi, birlikte çalışma süresinin başlangıcı itibari ile 6 ay sonrasında yapılmaktadır. Bu 6 aylık süreçte firmaların birbirlerini tanımasını, ürüne ve sisteme adapte oluşu, olabilecek olumlu veya olumsuz yönleri, performans anlamında satış miktarlarını belirleyip, firmaların karşılıklı devam etme kararı neticesinde, bayilik sözleşmesi imzalayarak, yola devam edilmektedir.

EFOR Çelik Kapı Bayilik Sistemi ile ilgili daha fazla bilgiye firmanın sitesinden ulaşabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Organize Sanayi Bölgesi, 12. Cad. No: 38 - Kayseri
Tel: 0352 321 20 39
Faks: 0352 321 20 48
WebSitesi: www.eforcelikkapi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder