25 Kasım 2009 Çarşamba

Doğan Şahin Mobilya Bayilik

Firma Hakkında: 50 yıllık tecrübenin adı Doğan Şahin Mobilya, Modini markasıyla bayilik vermeye başladı.

1958 yılından günümüze kaliteli ürün anlayışından ödün vermeden kendisini sürekli geliştirmeyi ilke edinen firma, yeni ürünleriyle sektörde kendini ispatlamıştır.

Yönetim Kurulu Başkanlığı' nı Ahmet ŞAHİN' in yaptığı firma, Modini markasıyla başta modüler yatak odası, yemek odası, oturma grupları ve klasik koltuk takımları, bilgisayar destekli tam otomatik ithal makinalarda 18.000 m2 kapalı toplam 52.000 m2 alanda faaliyet göstermektedir.

Firmanın misyonu, müşterilerine beklentilerinin ötesinde kaliteli ve insan sağlığına uygun panel mobilya ve koltuk takımları üretmek ve hizmetlerini sunmaktır.

Firmanın vizyonu, üretmiş olduğu mobilyaların yurtiçi ve yurtdışında tanınır bir marka olması ve sektörün en hızlı büyüyen firmalarından biri olmasıdır.

DOĞAN ŞAHİN MOBİLYA Bayilik

Doğan Şahin Mobilya, Modini markasıyla bayilikler vermeye başlamıştır. Bayilik başvurusunda bulunmak isteyenler, bayilik formuna firmanın sitesinden ulaşabilirler.

İletişim:
Showroom
Adres: Asarcıklı Cad. Tarlaiçi Sok. No: 8 - Eskişehir
Tel: 0222 232 10 57 - 234 25 56
Faks: 0222 233 18 58
E-mail: info@dogansahin.com
WebSitesi: www.dogansahin.com

2 yorum:

Adsız dedi ki...

slm lar ben şanlıurfa dan hasan barbay ben urfada bayiliğinizi almak istiyorum ve ne yapmam gerektinini en kısa zamanda sizden cevap beklemekteyim iyi günler

Adsız dedi ki...

ben de bayilik almak istiyorum..

Yorum Gönder