25 Kasım 2009 Çarşamba

Atak Hukuk Yazılım Bayilik Sistemi

Firma Hakkında: Avukat büroları için geliştirilmiş en kapsamlı program olan Sentio Avukat Büro Otomasyon Programı v 7.6.5' in Türkiye çapında pazarlanması amacı ile bayilikler verilecektir.

Sentio Avukat Büro Otomasyon Programı, Atak Hukuk Projesi' nin ilk ürünü olup; 1994 yılından bu yana geliştirilen uzun bir çalışmanın ürünüdür. Orta ve büyük ölçekli avukat bürolarının hemen hemen tüm işlerini ve işlemlerini nazarı dikkate alarak tasarlanmıştır.

Sentio Avukat Büro Otomasyon v 7.6.5, Windows ortamında çalışan, esnek, kullanımı ve öğrenimi kolay, en güvenilir büro yönetim aracıdır. Özelleştirilebilir, uyarlanabilir ve özel tasarlanabilir raporlama işlevleri sayesinde tüm avukat bürolarının değişken taleplerini karşılayabilme özelliğine sahiptir.

Eğitim

Kullanıcı eğitimi, Sentio Yazılım' ın Eğitmen Sertifikasına sahip A11, A22 ve A33 grubu bayii elemanlarınca verilmektedir.

Bayilik Sistemi

Atak Hukuk Yazılım' ın genişleyen yapısı paralelinde Bayilik Sistemi; "A11", "A22" ve "A33" olmak üzere üç gruptaki yetkili satıcılardan oluşmaktadır. "A33" grubundan "A11" e doğru yetkili satıcılara sunulan hizmetlerin ve bu yetkili satıcılardan beklenen hizmetlerin kapsamı genişlemektedir.

Konu ile ilgili daha fazla bilgi için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
Tel: 0282 651 50 80 - 651 11 79
E-mail: bilgi@atakhukuk.com
WebSitesi: www.atakhukuk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder