12 Ekim 2009 Pazartesi

Su Tasarruf Ürünleri

Firma Hakkında: 1999 yılında İstanbul' da kurulmuş olan PROFI-CHEMICALS Kimyevi Sağlık Ürünleri İnşaat Otomotiv ve Arıtma Sistemleri Tic. Ltd. Şti.' nin ana faaliyet alanı, inşaat kimyasalları ile su tasarrufu teknolojileridir.

Firma, inşaat kimyasalları kapsamında; başta silikon, poliüretan köpük, poliüretan mastik, akrilik mastik gibi derz dolgu malzemeleri olmak üzere ürün gamında su ve solvent bazlı yapıştırıcılar da bulundurmaktadır.

2004 yılından bu yana da su tasarrufu konusunda faaliyet göstermekte olan firma, bu alanda uluslararası 3 büyük üretici firmanın Türkiye distribütörlüklerini alarak batarya ve duşlara uygulanan muhtelif su tasarruf ürünleri ithal etmeye başlamıştır. Bu ürünler %70 su + %26 enerji tasarrufu sağlamakta, ev ve işyerlerine yönelik küçük yatırımlar ile büyük tasarruf oranları sunmaktadır.

Nalburiye, Hırdavat, Yapı Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Malzemeleri, Su Arıtma Cihazları, Yakıt - Elektrik - Su Tasarruf Sistemleri ile ilgili satış ve perakendecilik yapan firmalar, bayilik talebinde bulunmak veya bayilik ile ilgili bilgi almak için firmanın sitesinde bulunan formu doldurup gönderebilirsiniz.

İletişim:
Adres: Birlik San. Sit. Barış Mah. 3. Cad. 1. İş Merkezi, Kat: 5 No: 80, Beylikdüzü - Büyükçekmece - İstanbul
Tel: 0212 875 81 27
Faks: 0212 875 81 72
E-mail: info@suisrafinason.com
WebSitesi: www.suisrafinason.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder