9 Ekim 2009 Cuma

Nar Gıda

Firma Hakkında: 1978 yılında Aydın' da kurulan ve 18.000 m2 arsa üzerinde 4.500 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Nar Gıda Limited Şirketi, ülkemizde ve dünyada hızla değişen koşullara paralel olarak, sektöründe her zaman ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutan, yeniliklere hızla uyum sağlayabilen, çağdaş ve dinamik bir kurum olmayı hedeflemektedir.

Nar Gıda' nın mevcut şeker işleme kapasitesi 125 ton/gün olup; ürünleri ISO 22000 standartlarına haiz olup, tesislerimizde steril bir ortamda, tam otomatik makinelerde, el değmeden üretilmektedir. Bu da yüksek kaliteli ürünlerin sağlıklı ve doğal olmasını sağlayan en önemli unsurdur.

Nar Gıda hakkında daha fazla bilgi ve sunmuş olduğu gıda ürünlerini yakından incelemek için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Nar Gıda Bayilik Başvurusu

Nar Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, bayilerini ve markasını korumak, müşteri memnuniyetini artırmak için istenilen şartlara uygun nitelikte bayilikler oluşturmaktadır.

Firmanın sitesinde bulunan "Bayilik Başvurusu Talep Formu" nu eksiksiz doldurmak yoluyla siz de başvuruda bulunabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Sanayi Bölgesi, İsabeyli - Nazilli / Aydın
Tel: 0256 316 06 00 (pbx)
Faks: 0256 316 06 05
E-mail: info@nargida.com.tr
WebSitesi: www.nargida.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder