14 Ekim 2009 Çarşamba

b-fit Sağlık ve Spor Yatırım A.Ş.

Firma Hakkında: b-fit, her yaştan kadınlara, spor yaparak sağlıklı yaşam sürmesine yardım eden sağlık & spor merkezleri zinciridir.

Türkiye' nin 26 ili ve Almanya' nın Bochum kentinde olmak üzere toplam 74 şubeye sahip olan b-fit; 25,000 kadın üyeye hizmet eden Türkiye’ deki ilk ve en fazla şube sayısına sahip spor merkezleri zinciridir. Türk iş dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulan, ekonomik gelişimi desteklemek amacıyla etkin girişimcileri tespit edip destekleyen Endeavor Derneği Türkiye Ofisi, 2009 Kış döneminde Türkiye adayı olarak seçilen ( http://www.endeavor.org.tr/Pages/309.aspx ) ve ülkemizi temsil etme hakkını kazanan b-fit, Türkiye’nin en iyi iş adamları tarafından yılın girişimi olarak seçilerek başarısını bir kez daha kanıtlamıştır.

Bir b-fit şubesi açmak için gereken yatırım maliyeti 50,000 TL civarındadır. Bu bedele dahil olan 18 istasyondan oluşan ekipman bedeli, özel b-fit üye takibi bilgisayar programı, 4 günlük, uygulamalı eğitim semineri (siz ve antrenörleriniz için), işletmenizi açmak ve işletmek için ihtiyacınız olabilecek her türlü bilgiyi içeren franchise el kitabı, reklam, tanıtım desteği ve antrenör arama ilanlarıdır. Ayrıca hem yer bulma hem de dekorasyon sürecinde sizinle birlikte çalışarak, size öneriler vererek, açılış sürecinde birlikte çalışıyor olacağız.

Artık kendisi için birşeyler yapmak isteyen, çalışkan & girişimci tüm kadınları b-fit’ in başarısına ortak olmaya bekliyoruz...

Şube aday görüşmesi için lütfen randevu alınız:
212 – 245 7175

İletişim:
Adres: Cihangir Mah. Oba Sok. No: 17/2, Cihangir - İstanbul
Tel: 0212 245 71 75
Faks: 0212 245 71 99
Email: bilgi@b-fit.com.tr
WebSitesi: www.b-fit.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder