28 Eylül 2009 Pazartesi

Keyif Noktası

Firma Hakkında: Çok kısa süre sonra tüketici ile buluşacak olan markamız, konsepti ile Türkiye'de alanında ilk ve tektir.

Ayaküstü sıcak-soğuk içecek alabileceğiniz, cadde üzeri, AVM içerisi ve önü, yoğun trafiği olan yerler gibi birçok farklı noktada faaliyet gösterecek, kendi özel şık standları ile sıcak ve soğuk içecek keyfini dilediğiniz anda size sunabilecek farklı bir konsepttir.

Sirkülasyona dayalı fiyat politikamız ve alanında tek olan konseptimiz ile siz değerli yatırımcılarımızla hızla büyümeyi hedefleyen bir markadır. Standımızda kış sezonu için sıcak çikolatadan Türk kahvesine, sahlepten nescafeye kadar birden fazla içecek seçeneği bulunmaktadır. Otomat cihazları ile desteklediğimiz standlarımızda çok hızlı müşteri trafiğine hizmet verilebilmesi ve yatırımcımızın maksimum kârlılığı için gerekli herşey düşünülmüştür.

Tekerlekli araba ve sabit noktalı olarak tasarlanmış olan standlarımız için tüm bölge pozisyonları için başvurular alınmaya başlanmıştır. Her iki taraf içinde kârlı bir yatırım olacağını düşündüğümüz ve yatırımınızın çok kısa süre içerisinde geri kazanabileceğinizden emin olduğumuz yüksek kazançlı markamız için siz değerli girişimcilerimizin başvurularını bekliyoruz.

Lütfen web sitemizdeki franchising başvuru formunu doldurmanızı veya info@keyifnoktasi.com e-posta adresini kullanarak ve hakkınızda tüm detaylar ile düşündüğünüz lokasyonları belirtmenizi rica ediyoruz.

Siz de arkanızda hiperaktif bir genel merkez ile ilk günden başlayarak sürekli yeni AR-GE çalışmaları ve aktiviteler ile geliştirilecek olan sürekli artan bir kazanç sistemi ile uzun soluklu, sağlam temelli ve minimum bir yatırım ile maksimum bir kazanç hedefliyorsanız lütfen bizimle bir kez masaya oturun ve markamıza yatırım yapmanın artılarını birde bizlerden dinleyin.

Şirket prensibi olarak genel merkezimiz hiçbir şekilde kendisi şube işletmeyecek ve tek odağımız iş ortaklarımızın satışlarıyla doğrultulu olarak kazançlarını arttırmak olacak ve kesin bir bayi koruması modeli ile çalışacaktır.Bu sebeple tüm iş ortaklarımız ince elenip sık dokunarak tercih edilecektir. Sizleri de birlikte kazandığımız ve bu marka altında iyi kazanç sağladığımız başarı öykülerimizden birisi olarak görmek istiyoruz. Her türlü sorularınız , önerileriniz ve merak ettiklerinizle ilgili lütfen e-posta adresimizden bizlerle iletişim kurunuz.

Mehmet KAYA
Franchising Müdürü

İletişim:
E-mail: mehmet.kaya@keyifnoktasi.com
WebSitesi: www.keyifnoktasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder