3 Temmuz 2009 Cuma

ALKU Production - MATBAA

ALKU Production Bayilik Sistemi

ALKU Production bayilik sistemi; ajansların, grafik tasarımcılarının, matbaaların ve çalışmak isteyen herkesin baskı ihtiyaçlarını internet üzerinden karşılamak için oluşturulmuş bir sistemdir.

Çok düşük seviyede tuttuğumuz bayii fiyatlarımız, ürünlerimizi müşterilerinize satarken kâr elde etmenizi mümkün kılar. Bayi olarak, tasarımların CDR, PSD, TIFF gibi baskıya hazır formatlarda gönderilmesi gerekmektedir. Eğer bu programları bilmiyorsanız hiç problem değil. Siz yeterki çalışmak isteyin. Siz, müşterilerinizden aldığınız bilgileri bize ulaştırın, biz sizin yerinize tasarım yapalım. Siz, bizim yaptığımız tasarımları müşterilerinize göstererek onay alınız. Onay alınan işlerinizi baskıya alalım. Baskıdan çıkan ürünleri ister size, isterseniz sizin adınıza müşterilerinize gönderelim.

ALKU Production, bayiilerinin kazancı konusunda hassastır ve sizin müşterilerinize tarafımızdan gönderilen ürünlerde, bizi tanıtıcı yada îma edici hiçbir yayın-yazı-reklam konulmaz veya eklenmez. Sizin müşterileriniz sadece sizi bilir.

Bayi olarak çalışacaksanız "Kargo dahil" ve "Kargosuz" fiyatlarımız mevcuttur. Eğer sizin çalıştığınız bir kargo firması var ise, onunla çalışabiliriz. Tabii bu durumda ödemeler konusunda karşılıklı olarak mutabakata varmak gerekmektedir.

Bayilik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Bayi olabilmek için ajans veya profesyonel grafik tasarımcısı olmanız gerekmez. Yeteri kadar baskı dilinden anlamanız ve tasarımlarınızı baskıya hazır formatlarda gönderebilmeniz işlerimizi hızlandıracaktır. ALKU Production siz çalışmak istediğiniz sürece size destek vermeye hazırdır.

Bayilik başvurusunda bulunmak için firma ile iletişime geçiniz.

İletişim:
Sabit Tel: 0312 261 86 24
AVEA (Şirket Hattı): 0506 510 35 93
E-mail: bayrak@bayrakweb.com
WebSitesi: www.bayrakweb.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder