15 Haziran 2009 Pazartesi

İDAŞ - Türkiye' nin İlk Yaylı Yatak Üreticisi

Firma Hakkında: 1965 yılında 18 ortak tarafından 2.000.000 TL sermaye ile kurulmuş olan İDAŞ; yaylı yatak, baza (yatak altları), poliüretan sünger ve madeni mobilya üretmekte; ayrıca İDAŞ markası altında fason olarak modüler mobilya, kanepe ve ev tekstili yaptırmaktadır.

İDAŞ BAYİLİK ŞARTLARI

Bayilik verilirken, bayilik açılacak bölgenin ticaret ve nüfus yoğunluğuna bağlı olarak mağazalar arasındaki uzaklık göz önünde bulundurulmaktadır. Çok hareketli merkezlerde, aynı cadde üzerinde bile birkaç adet bayilik verilebilmektedir. Ancak esas olarak bayilerin yakın olmamasına özen gösterilmektedir.

Firmanın isim hakkı için herhangi bir bedel ödenmemektedir.

Bayilik verilecek firmanın durumuna ve bayilik açılacak işyerinin büyüklüğüne göre yeterli miktarlarda banka teminat mektubu veya ipotek istenmektedir.

Sadece satış mağazaları için dekorasyon zorunluluğu vardır. Altyapı hizmetleri İDAŞ tarafından sağlanmaktadır, ancak gerekli harcamaları bayilerin yapması zorunludur. İDAŞ, bayilik için başvuranlar hakkında güvenlik bakımından bir araştırma yaptırmaktadır.

İstanbul dışında diğer illerde verilecek bayiliklerin seçimi ve değerlendirilmesi "Bölge Temsilcilikleri" tarafından yapılmaktadır.

Daha detaylı bilgi, başvuru ve sorularınız için firma ile iletişime geçiniz.

İletişim:
Adres: Maltepe Mah. Mevlevihane Sok. No: 4, Zeytinburnu - İstanbul
Tel: 0212 482 11 25
Faks: 0212 482 11 38
E-mail: idas@idas.com.tr
WebSitesi: www.idas.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder