14 Haziran 2009 Pazar

AK-YEL Medikal Bayilik Veriyor

Firma Hakkında: İzmir' de bulunan modern fabrikasında yüksek teknoloji, eğitimli personel, devamlı araştıran ve gelişmeye açık yapısıyla uluslararası kalite standartlarına uygun olarak üretim yapmakta olan AK-YEL Medikal, bayilik vermeye başlamıştır.

Firma Ürün Grupları: Bone, maskeler, önlükler, koruyucu tulum, eldiven, koruyucu kolluklar, galoş, yatak-sedye örtüsü, naylon kolluklar, naylon önlükler.

Firma, devamlı araştıran yapısıyla sektörü ile ilgili her çeşit özel sipariş üzerine çalışmalarına yön verebilmektedir. Cerrahi kepler, koruyucu yatak kılıfları, masa örtüleri, tek kullanımlık önlük ve iç çamaşırları bunlardan sadece birkaçıdır.

AK-YEL Medikal, ürünlerinde "nonwoven-spunbond PP" hammade kullanmaktadır. Bu hammadde; esnekliği, yumuşaklığı, hava geçirgenliği, anti alerjik oluşu, doğaya kolay dönüşmesi gibi özellikleri ile kolay ve rahat kullanım sağlayan tek kullanımlık disposable ürünler için en ideal hammaddedir.

AK-YEL Medikal firmasının ürünlerini daha yakından incelemek için firmanın sitesini ziyaret edebilir; bayilik başvurusunda bulunmak için firmanın sitesinde yer alan "Bayilik Başvuru Formu" nu doldurarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

İletişim:
Adres: 747/3 Sok. No: 7, M.T.K. Sitesi, Çamdibi - İzmir
Tel: 0232 459 87 07
Faks: 0232 449 84 77
E-mail: info@ak-yel.com.tr
WebSitesi: www.ak-yel.com.tr

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ben zong bölg sinde bayilik istiyorum ilgilenirseniz numaram 0545 804 33 41

Yorum Gönder