26 Mayıs 2009 Salı

Sigara Bırakma Merkezi | IQS TURKEY

Firma Hakkında: Dünya Sağlık Örgütü' nün (WHO) raporuna göre dünyada şu anda 1.200.000.000 sigara bağımlısı bulunmaktadır. Birleşmiş Milletler' in (BM) yaptırmış olduğu anketlere göre, sigara içenlerin %70' i sigarayı bırakmak istemektedir. Sigarayı bırakmak isteyenler, girişimciler için farklı bir iş fırsatı olabilir.

Dünyanın en geniş kapsamlı sigara bırakma programı olan IQS (I Quit Smoking) programında fizyolojik bağımlığı ortadan kaldırmak için bilgisayarlı R.I.S.E. (Reflection Instrument Scanning Electro-pulse) cihazı kullanılmaktadır. İçicinin nikotin bağımlılığı parametreleri bilgisayara girilip, "NoSmoke" yazılım programı tarafından işlenmekte, kişiye özel bir terapi programı oluşturulmaktadır. Bu programların ardından ise, içicinin kulağındaki bilgisayar tarafından belirlenen refleks noktalarına P.O.D. adı verilen bir el cihazı yardımıyla mikro masaj uygulanmaktadır. Terapinin bu ilk aşaması yaklaşık olarak 1-1,5 saat sürmekte; bu uygulamadan bir saat sonra içicinin vücudu beta-endorfinler salgılamaya başlamakta ve sigara içme isteği ortadan kalkmaktadır.

Firma, bu cihazlar için franchising vermektedir. IQS Franchising Sistemi' nde; Ankara ve İstanbul illerinde ilçe bazında, diğer illerde de il bazında bayilikler verilmektedir.

Daha fazla bilgi için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bayilik için başvuruda bulunmak isteyenler, firmanın sitesinde yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilirler.

İletişim:
Adres: Bağdat Cad. No: 47, Bağdat İş Merkezi D: 6, Kızıltoprak - Kadıköy - İstanbul
Tel: 0216 337 08 20
E-mail: info@iqsturkey.com
WebSitesi: www.iqsturkey.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder