30 Mayıs 2009 Cumartesi

Ekim Yazılım Bayilik Sistemi

Firma Hakkında: Uzun yıllardan beri sadece bilgisayar programları ve otomasyon işleri ile ilgilenmekte olan Ekim Yazılım, kuyumculuk sektörünü uzmanlık alanı olarak geliştirmiştir. Yılların vermiş olduğu tecrübe her kuyumcunun farklı bir çalışma sistemi olduğunu göstermiş ve bunun sonucunda "Ekim Kuyumculuk Programları" oluşturulmuştur. "Ekim Kuyumculuk Programı", Türkiye' nin en kapsamlı ve en kolay kullanımlı "Kuyumculuk Otomasyonu" dur.

Firma, önceki dönemlerde sadece bölgesel pazara hizmet vermekte iken artık ürünlerini Türkiye genelinde pazarlama stratejisini belirlemiştir. Bu hedef kapsamında ülke genelinde bir dağıtım ağı oluşturulma ihtiyacı doğmuş ve bu da bayilik ağı sistemini gündeme getirmiştir.

Bayi ağı oluşturulurken sözleşmelerden sonraki belirli bir dönem için bayi performanları değerlendirilecek ve Türkiye bölgelere ayrılarak öncelikle "Bölge Bayileri" oluşturulacak, paketler firma tarafından sadece bu bölge bayilerine sevk edilecektir. "İl Bayileri" paketlerini bölge bayilerinden temin edip kendi ilindeki yetkili satıcılara ulaştıracaktır. Ekim Yazılım, hiçbir şekilde il bayileri, yetkili satıcılara paket sevkiyatı ve/veya satışı yapmayacaktır. Program satışları sonucunda elde edilen gelirden bayi payı o ayki performansa göre hesaplanacaktır. Bayiler, kendi çevrelerini daha iyi tanıdıklarından bölge bayileri il bayilierini değiştirilmesini, bayiliğinin iptaliğini teklif edebilecek (bu konuda yetki Ekim Yazılım' a aittir) veya yeni bir bayii eklenmesi konusunda tam yetkili olacaktır. Yine il bayileri, yetkili satıcılık iptalini teklif edebilecek veya yeni yetkili satıcılık verebilecektir.

Konu ile ilgilenenler firma ile iletişime geçebilirler.

İletişim:
Adres: Yeni Mahlle, Begonya Sok. Işıldak Apt. B Blok Daire: 1, Pendik - İstanbul
Tel: 0216 354 67 97
Faks: 0216 354 67 99
WebSitesi: www.ekinyazilim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder