8 Nisan 2009 Çarşamba

KRİZDE ÇOK CAZİP YATIRIM İMKANI/BAYİLİK

Firma Hakkında: 1997 yılında, Bersan ve Dersa gruplarının ortak girişimleriyle kurulan Ayakkabı Park, yurtiçi ve yurtdışında şube/acenta/bayilik/franchise modellenmesi ile yapılanmasına hızla devam etmektedir.

www.ayakkabipark.com

Ayakkabı Park ucuz ayakkabı market konsepti, mümkün olan en düşük fiyatla tüketiciye; kaliteli, sağlam ve modaya uygun ürünleri ulaştırmaktadır. İşin sırrı düşük kâr marjında saklıdır. Normal mağaza sisteminde üreticiden ya da toptancıdan temin edilen ürünler, yüksek kâr marjlarıyla satılmaktadır. Ayakkabı Park ise ürünleri öncelikle bayilerine daha sonra ise nihai tüketiciye çok düşük kâr marjıyla ulaştırmaktadır. Bunun sayesinde Ayakkabı Park, ürünleri tüketiciye ulaştıran sistemin en önemli parametresi olan bayilerine tatmin edici kazanç sunarken, aynı zamanda tüketiciyi de gözeten optimal kâr marjlarıylaperakende fiyatlarını belirlemektedir.

Bayilerine ve tüketicilerine binlerce ürün çeşidi sunan Ayakkabı Park, aynı zamanda ihraç fazlası ve spot ürünler ile, stok fazlası çok kaliteli-markalı ürünleri de tedarik ederek normal piyasa fiyatının dörtte biri fiyatına bayilerine ve tüketiciye sunmaktadır.

Kendisini her gün yenileyen, hedeflerini devamlı büyülterek çıtayı yükselten Ayakkabı Park organizasyonu ile ilgili bilgileri www.ayakkabipark.com Franchising Departmanı' ndan alabilir veya bir telefon ile 0212 518 17 57 ön kaydınızı yaptırarak görüşmelere başlayabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Emin Sinan Mah. Pertev Paşa Sok. Özlem Palalı İşhanı No:5 Gedikpaşa, Beyazıt - İstanbul
Tel: 0212 518 17 57 - 58
Faks: 0212 518 17 28
E-mail: info@ayakkabipark.com
WebSitesi: www.ayakkabipark.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder