13 Nisan 2009 Pazartesi

Daisy Akıllı Elektrik Süpürgesi

Firma Hakkında: 2005 yılında Avcar Grup bünyesinde ithalat ve ihracat amacıyla kurulmuş olan Avcar Motor Dış Tic. Ltd. Şti., çalıştığı firmalar ile üretici ve ithalatçı ilişkisi yerine, AR-GE araştırmalarından üretim aşamasına kadar çözüm ve proje ortağı olarak çalışmakta; müşteri memnuniyetini ve ürün kalitesini ilke edinerek çalışmalarını sürdürmektedir.

Motorsiklet ve scooter ithalatı ile hizmet vermeye başlayan firma; halen Armster, Daisy Robotic Vacuum Cleaner ve Wisdom Eye Massager Türkiye distribütörlüklerini yürütmektedir.

Firma hakkında daha fazlası için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Daisy Akıllı Elektrik Süpürgesi, ekstra silme özelliği ile yüzeyleri tozdan arındırır; farklı yüzeyler için otomatik olarak kendisini ayarlar; temizleme programı tamamlandığında veya şarjı azaldığında otomatik olarak yerleştirme istasyonunda kendini şarj eder; haftanın her günü için çeşitli temizlik programları mecuttur; çok amaçlı uzaktan kumandası vardır; tamamen bağımsız hareket etme özelliğine sahiptir.

Daisy Akıllı Elektrik Süpürgesi' ni daha yakından incelemek için firmanın sitesini ziyaret edebilir; firmanın sitesinde yer alan "Bayilik Talep Formu" nu doldurarak bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

İletişim:
Adres: Rızabey Sok. No:2 (E5 Yanyol) Avcılar - İstanbul
Tel: 0212 593 41 41
Faks: 0212 593 46 00
E-mail: info@robotdaisy.com
WebSitesi: www.robotdaisy.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder